Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 118g65kcal1.9g15.5g0.2g1g
Kananmuna kuoreton 139g199kcal17.4g0.4g14.3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g42g152kcal11.8g0.8g11.4g0g
Voi 13g92kcal0.2g0.1g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1015kcal62.6g33.6g72.4g2g
Valittu annoskoko313g507kcal31.3g16.8g36.2g1g
Annoskoko puolitettuna156g254kcal15.7g8.4g18.1g0.5g
Arvot/100g100g162kcal10g5.4g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182023