Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g152g52kcal0.3g10.8g0.5g2.7g
Puolukka 46g18kcal0.2g3.1g0.2g1.2g
Voi 38g277kcal0.5g0.2g31g0g
Mantelilastu (A la meira)38g229kcal9.1g2.5g20.6g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 38g155kcal1.1g37g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1459kcal22.4g107.2g104.6g7.8g
Valittu annoskoko312g730kcal11.2g53.6g52.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g365kcal5.6g26.8g26.2g2g
Arvot/100g100g234kcal3.6g17.2g16.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454