Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.5g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g50g120kcal5.5g1.5g10g0.1g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g37g16kcal0.8g3g0.1g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g37g10kcal0.3g1.9g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)2.5g18kcal0g0.1g2g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.5g1.4kcal0g0.2g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g50g10kcal0.5g1.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g362kcal14.6g17g25.2g2.6g
Valittu annoskoko313g181kcal7.3g8.5g12.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g91kcal3.7g4.3g6.3g0.7g
Arvot/100g100g58kcal2.3g2.7g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182577