Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)85g612kcal0.1g0.1g68g0g
Vesi64g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 57g508kcal0g0g57.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki106g60kcal9g5.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2359kcal18.2g10.8g251.2g0g
Valittu annoskoko313g1179kcal9.1g5.4g125.6g0g
Annoskoko puolitettuna156g590kcal4.6g2.7g62.8g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880