Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer69g355kcal2.7g38.6g20.7g3.7g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)26g186kcal0.3g1g20.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 35g41kcal1.1g1.6g3.4g0g
Leivinjauhe 1.7g3kcal0.1g0.7g0g0g
Sokeri 17g70kcal0g17.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 38g54kcal4.7g0.1g3.9g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl35g124kcal0.7g0.9g13.1g0g
Sokeri7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Marianne crush 150g26g111kcal0.3g22.2g2.2g0.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 8.6g32kcal1.6g0.9g1.9g2.6g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g47g158kcal0.9g36.3g0.8g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2358kcal24.8g260.6g133.4g20g
Valittu annoskoko312g1179kcal12.4g130.3g66.7g10g
Annoskoko puolitettuna156g590kcal6.2g65.2g33.4g5g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497