Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g57g420kcal0g0g46.5g0g
Sokeri50g202kcal0g49.6g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl49g65kcal6.4g0.2g4.2g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)113g352kcal19.3g61.3g3.3g14.7g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Marianne crush 150g40g171kcal0.5g34.1g3.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2439kcal52.6g295.8g114.6g30.8g
Valittu annoskoko312g1220kcal26.3g147.9g57.3g15.4g
Annoskoko puolitettuna156g610kcal13.2g74g28.7g7.7g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.3g18.3g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622