Aurajuustopossua

Liha:

1. Pilko ja paista sipulit.

2. Lisää pilkotut porsaanfileet ja ananakset.

3. Mausta sopivaksi(musta- ja valkopippuri, suola ja yrttejä).

!! Grillausmausteet yms. jätetään pois, niistä ei saa kuin lisäaineita !!

Kastike:

1. Murennu aurajuusto ja lisää kerma.

2. Kuumenna niin kauan että aurajuusto sulaa.

3. Mausta ja anna hautua sopivan aikaa.

4. Kastikkeen paksuutta voi muuttaa lisäämällä ihan vettä sekaan.

Suolaa tuskin tarvii aurajuuston vuoksi käyttää.

Kastike kannattaa tarjoilla erikseen, jotta laihuttajat voivat ottaa sitä vain vähän.

Lisukkeet:

Lisukkeina voi käyttää lanttuja, porkkanoita, sipuleita ja punajuuria.

1. Kuori ja pilko juurekset ja asettele ne vuokaan.

2. Heitä joukkoon mausteita ja yrttejä ja sopiva määrä voi nokareita.

3. Paahda uunissa 225 asteessa sopivan aikaa n. 40 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Jnbasisti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto16g53kcal3.1g0g4.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 31g102kcal0.6g0.9g10.9g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 78g97kcal16.3g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g43g26kcal0.2g6.5g0g0.6g
Punajuuri 37g14kcal0.4g2.6g0.1g0.9g
Porkkana 30g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Lanttu 19g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Sipuli 19g5.6kcal0.2g0.9g0g0.3g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g779kcal43.4g30g53.8g6.8g
Valittu annoskoko312g389kcal21.7g15g26.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna156g195kcal10.9g7.5g13.5g1.7g
Arvot/100g100g125kcal6.9g4.8g8.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185254