Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 1.5g0.4kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 7.9g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 59g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Paprika punainen 34g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Rypsiöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g1.5g4.4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 30g6.8kcal0.2g1g0.1g0.4g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g89g85kcal17.8g0g0.6g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)55g22kcal0.6g4g0.3g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.1kcal0.2g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g362kcal39.4g18.6g11.2g5g
Valittu annoskoko313g181kcal19.7g9.3g5.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g91kcal9.9g4.7g2.8g1.3g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762