Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha36g59kcal6.7g0g3.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)33g13kcal0.4g2.4g0.2g0.5g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g24g18kcal1.3g2.8g0.1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus13g45kcal3.1g7.1g0.5g0.8g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g7.5g6.7kcal0.2g0.3g0.5g0.1g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g67g40kcal1.1g8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g363kcal25.6g41.2g10g2.8g
Valittu annoskoko313g182kcal12.8g20.6g5g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g91kcal6.4g10.3g2.5g0.7g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196