Kesänmansikkakakku

Mukillinen jokaista :
munia
vehnäjauhoja
sokeria

sekoita munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää vehnäjauhot lopuksi ja sekoita kevyesti.

Uuni n. 225 n. 15-20min

Vatkaa vispikerma ja halutessa voit maustaa sokerilla.

Tee puolet vadelmista/mansikoista soseeksi ja kostuta sillä kakku.

Päälle kerma ja koristeeksi loput marjat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 68g97kcal8.5g0.2g6.9g0g
Sokeri 47g191kcal0g47g0g0g
Vehnäjauho, Pouta Luomu26g93kcal3.1g18.3g0.5g0g
Vadelma 121g50kcal1.2g5g1g4.5g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl48g174kcal1g1.3g18.4g0g
Sokeri 2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1232kcal27.6g149.4g53.6g9g
Valittu annoskoko312g616kcal13.8g74.7g26.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna156g308kcal6.9g37.4g13.4g2.3g
Arvot/100g100g197kcal4.4g23.9g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186846