Erilainen makkarapasta

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g70g242kcal9.4g44.9g2.1g4.2g
Prinssinakki pirkka 300g42g102kcal1.3g1.3g8.4g0.1g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g56g143kcal8.4g0.9g11.8g0.1g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti, tuore18g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa42g7.2kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.2g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Feta, Arla Apetina 10 %28g51kcal6g0.3g2.8g0g
Paprika, punainen8.4g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)35g21kcal0.4g1.6g1.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1156kcal52.6g104.6g53.8g11g
Valittu annoskoko312g578kcal26.3g52.3g26.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna156g289kcal13.2g26.2g13.5g2.8g
Arvot/100g100g185kcal8.4g16.7g8.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186978