Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%57g97kcal11.4g0g5.7g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g41g22kcal0.7g4.9g0.1g0g
Punajuuri 37g14kcal0.4g2.5g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.8g5kcal0.4g0.1g0.4g0g
Sipuli 16g4.9kcal0.2g0.8g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g12g33kcal2.2g0.2g2.6g0g
Vesi147g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g375kcal30.6g17g20.2g2.4g
Valittu annoskoko312g187kcal15.3g8.5g10.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g94kcal7.7g4.3g5.1g0.6g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114