Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President65g168kcal12.4g0.3g13g0g
Kesäkurpitsa130g22kcal0.5g3.3g0.8g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g98g20kcal0.6g3.7g0.3g1.4g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 16g35kcal5g0g1.6g0g
Oliiviöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g547kcal37g14.6g38g4.6g
Valittu annoskoko313g274kcal18.5g7.3g19g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g137kcal9.3g3.7g9.5g1.2g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663