Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 41g9kcal0.7g1g0.1g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.2g0.2g0.5g
Lohipakaste PIRKKA162g292kcal32.5g0g17.9g0g
Mustapippuri 2.6g7.4kcal0.3g1g0.1g0.7g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 11g81kcal0g0g9.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 41g14kcal1.2g2g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl41g35kcal0.6g1.8g2.8g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g966kcal73.2g30g60.4g4.2g
Valittu annoskoko312g483kcal36.6g15g30.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g242kcal18.3g7.5g15.1g1.1g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188124