Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali202g43kcal2.4g6.9g0.4g4.2g
Jauheliha, sika-nauta 90g199kcal15.7g0g15.3g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.9g7.6kcal0.3g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g507kcal37.2g16.2g32.6g9g
Valittu annoskoko312g254kcal18.6g8.1g16.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna156g127kcal9.3g4.1g8.2g2.3g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188213