Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 90g149kcal15g0g9.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 11g28kcal2.9g0g1.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 64g212kcal1.3g1.9g22.5g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g144g51kcal2.6g9.2g0.3g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g936kcal43.6g22.2g75.6g9.2g
Valittu annoskoko313g468kcal21.8g11.1g37.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna156g234kcal10.9g5.6g18.9g2.3g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481