Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl38g50kcal4.9g0.2g3.3g0g
Sokeri 56g225kcal0g55.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g183kcal5.4g37.3g0.6g1.9g
Leivinjauhe 2.5g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Voi 25g178kcal0.3g0.1g19.9g0g
Maito, Kevyt41g19kcal1.3g2g0.6g0g
Mustikka metsä- 98g43kcal0.5g6.3g0.6g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1403kcal25g204.6g50g10.2g
Valittu annoskoko313g702kcal12.5g102.3g25g5.1g
Annoskoko puolitettuna156g351kcal6.3g51.2g12.5g2.6g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149