Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Nakki, keskiarvo 64g148kcal7.3g0.7g13.1g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g159g48kcal2.4g7.2g0.6g4g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g42g19kcal0.1g4.7g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g42g68kcal0.9g1.6g6.4g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g3.2g6.9kcal0.2g0.8g0.3g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g604kcal21.8g30.2g43.4g8.2g
Valittu annoskoko313g302kcal10.9g15.1g21.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna156g151kcal5.5g7.6g10.9g2.1g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966