Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 159g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g2g7.8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g2.7g6.6kcal0.3g0.1g0.6g0g
Chilikastike original, Felix4g3.5kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 40g30kcal0.7g6.2g0.1g0.4g
Paprika punainen 17g5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Persilja 4g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 1.1g3.4kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Chili mausteseos, Old El Paso0.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g42g93kcal5.1g1.1g7.6g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaton 13g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana626g346kcal15g27.4g18.4g4.4g
Valittu annoskoko313g173kcal7.5g13.7g9.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g87kcal3.8g6.9g4.6g1.1g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.4g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191030