Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 189g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow28g96kcal3.4g19.8g0.6g0g
Omena, keskikokoinen 200g38g13kcal0.1g2.7g0.1g0.7g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 38g19kcal0.4g3.8g0g0.7g
Vehnälese 3.8g8.6kcal0.5g0.6g0.2g1.4g
Sokeri 16g64kcal0g15.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g402kcal8.8g85.6g1.8g5.6g
Valittu annoskoko313g201kcal4.4g42.8g0.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g101kcal2.2g21.4g0.5g1.4g
Arvot/100g100g64kcal1.4g13.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191069