Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)176g562kcal17.6g110.7g4g24.6g
Vehnäjauho puolikarkea 95g326kcal9.7g66.6g1.1g3.3g
Ohrajauho 8.1g26kcal0.7g5.2g0.2g0.6g
Siirappi, tumma18g56kcal0g13g0g0g
Rypsiöljy 13g117kcal0g0g13.2g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2175kcal56g391g37g57g
Valittu annoskoko313g1088kcal28g195.5g18.5g28.5g
Annoskoko puolitettuna156g544kcal14g97.8g9.3g14.3g
Arvot/100g100g348kcal9g62.6g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191154