Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g56g228kcal0g56.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta55g197kcal7.1g38.3g1.1g1.9g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 28g13kcal0.8g1.3g0.4g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen19g135kcal0g0g14.9g0g
Omena, keskikokoinen 200g112g38kcal0.2g8g0.3g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1343kcal26.6g209g41.8g7.8g
Valittu annoskoko313g672kcal13.3g104.5g20.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g336kcal6.7g52.3g10.5g2g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210