Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.8g0.1g0.6g
Bataatti, kuorittu 27g22kcal0.4g4.6g0g0.8g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kanasuikale hunajamarinoitu84g110kcal15.2g1.9g5.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti32g57kcal0.9g3.8g4.4g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g42g46kcal7.6g0.8g1.3g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P53g32kcal0.5g2.4g2.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g637kcal52g47.8g26g3.8g
Valittu annoskoko313g319kcal26g23.9g13g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g159kcal13g12g6.5g1g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852