Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%48g81kcal9.5g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkokaali keräkaali 119g33kcal1.4g4.8g0.2g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.3g3.7kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.5g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi119g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g258kcal23.2g13.4g10.8g6g
Valittu annoskoko312g129kcal11.6g6.7g5.4g3g
Annoskoko puolitettuna156g65kcal5.8g3.4g2.7g1.5g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648