Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)66g232kcal8.3g47.5g1g2g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g62g173kcal9.3g0g14.9g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g88g49kcal2.7g5.7g1.8g0g
Basilika, tuore6.6g2.7kcal0.2g0.3g0.1g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen44g8.8kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1060kcal52.6g111g44.8g6g
Valittu annoskoko312g530kcal26.3g55.5g22.4g3g
Annoskoko puolitettuna156g265kcal13.2g27.8g11.2g1.5g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193265