Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 120g40kcal0.8g6.6g0.1g1.7g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g1.7g10kcal0.1g1g0.6g0g
Ruokosokeri14g59kcal0g14.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.8g16kcal0g3.9g0g0.1g
Mansikka 172g80kcal0.9g14.4g0.3g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g411kcal3.6g80.6g2g10.2g
Valittu annoskoko313g205kcal1.8g40.3g1g5.1g
Annoskoko puolitettuna156g103kcal0.9g20.2g0.5g2.6g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727