Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty130g97kcal2.5g20.1g0.3g1.3g
Kurpitsa 51g8.1kcal0.4g1g0.1g1g
Sipuli 23g7kcal0.3g1.1g0g0.4g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g5.3g24kcal0g0g2.7g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g49g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr53g53kcal6.3g1.4g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g398kcal19.6g51g11.4g6.8g
Valittu annoskoko312g199kcal9.8g25.5g5.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna156g99kcal4.9g12.8g2.9g1.7g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195633