Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)30g95kcal5.7g4.5g6g0g
Kookosrasva (Cocos)149g1324kcal0g0g148.8g0g
Vispikerma, Milbona50g179kcal1g1.3g18.8g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g20g131kcal5.2g2.2g11.7g0.4g
Murot, Rice Crispies10g38kcal0.6g8.6g0.1g0.1g
Makeutusjauhe, Rainbow5g20kcal0.1g4.8g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly50g71kcal7.4g4.5g2.7g27.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g3714kcal40g51.8g376.2g55.6g
Valittu annoskoko313g1857kcal20g25.9g188.1g27.8g
Annoskoko puolitettuna156g929kcal10g13g94.1g13.9g
Arvot/100g100g594kcal6.4g8.3g60.2g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195868