Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 152g109kcal2.8g22g0.3g1.6g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g92g100kcal22g0.1g0.9g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml38g57kcal0.8g1g5.7g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g31g26kcal0.4g1.3g2.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g584kcal52g48.8g18g3.4g
Valittu annoskoko313g292kcal26g24.4g9g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g146kcal13g12.2g4.5g0.9g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046