Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt214g99kcal6.8g10.3g3.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g21g128kcal4.5g1.4g11.6g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g6.4g0.6kcal0.1g0g0g5.5g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 11g78kcal0.1g0g8.7g0g
Kananmuna kuoreton 59g84kcal7.4g0.2g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g778kcal37.8g23.8g59g11g
Valittu annoskoko313g389kcal18.9g11.9g29.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna156g195kcal9.5g6g14.8g2.8g
Arvot/100g100g125kcal6g3.8g9.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070