Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 132g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.6g7.4kcal0.2g0.2g0.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha53g88kcal10g0g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste53g14kcal0.5g2.5g0.2g1.2g
Peruna, vanha, kuorittu 66g50kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g321kcal24g26.4g12.4g4g
Valittu annoskoko312g161kcal12g13.2g6.2g2g
Annoskoko puolitettuna156g80kcal6g6.6g3.1g1g
Arvot/100g100g51kcal3.8g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197355