Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)26g82kcal3.2g16.6g0.4g2.9g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 132g169kcal27.3g0g6.6g0g
Paprika punainen 26g7.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Sipuli 26g8kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)13g21kcal1.1g0.5g1.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Chili paprika punainen1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Arla Apetina Feta 3%7.9g8.7kcal1.4g0.2g0.2g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g5.3g15kcal2.6g1.8g0.1g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Tomaatti 66g15kcal0.4g2.3g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g716kcal73.8g50.2g24.4g9.6g
Valittu annoskoko312g358kcal36.9g25.1g12.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna156g179kcal18.5g12.6g6.1g2.4g
Arvot/100g100g115kcal11.8g8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550