Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu82g165kcal10.7g2.4g13.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)76g27kcal0.8g5.2g0.4g1.1g
Valkosipuli 4.1g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Paprika, punainen16g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Paprika vihreä 16g3.5kcal0.2g0.4g0g0.3g
Vesi41g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 51g17kcal0.3g2.9g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g454kcal25.4g27.2g27.6g7g
Valittu annoskoko312g227kcal12.7g13.6g13.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g113kcal6.4g6.8g6.9g1.8g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.4g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197889