Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi61g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 11g7.9kcal1.4g0.1g0g0.7g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g18g163kcal0g0g18.2g0g
Ruisjauho, 1 dl76g242kcal8.3g48.4g1.7g10.5g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 42g131kcal4.4g24.7g0.9g2.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 45g126kcal0.9g1.4g12.7g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g45g88kcal8.6g0g5.9g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro15g4.6kcal0.3g0.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1525kcal47.8g150.4g79g28g
Valittu annoskoko313g762kcal23.9g75.2g39.5g14g
Annoskoko puolitettuna156g381kcal12g37.6g19.8g7g
Arvot/100g100g244kcal7.6g24.1g12.6g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198407