Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 33g4.2kcal0.4g0.3g0.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g83g17kcal0.5g3.1g0.2g1.2g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g46g88kcal11.6g0g4.6g0g
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)66g46kcal7.9g2.3g0.7g0g
Oliiviöljy 18g158kcal0g0g17.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g746kcal50.6g14g54.4g3.6g
Valittu annoskoko313g373kcal25.3g7g27.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g187kcal12.7g3.5g13.6g0.9g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769