Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 3.2g3.3kcal0g0.2g0.3g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto16g45kcal3.1g0g3.6g0g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)49g67kcal10.2g0g2.9g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto10g27kcal1.8g0g2.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Keittojuurekset, Rainbow26g6.5kcal0.2g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g351kcal32.2g4.6g22g1.8g
Valittu annoskoko312g176kcal16.1g2.3g11g0.9g
Annoskoko puolitettuna156g88kcal8.1g1.2g5.5g0.5g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198836