Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 45g155kcal2.7g34.1g0.3g1g
Vesi, vesijohtovesi 213g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)53g88kcal1.6g2.1g8g0g
Ruokasuola jodioitu 1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g485kcal8.6g72.4g16.6g2g
Valittu annoskoko313g242kcal4.3g36.2g8.3g1g
Annoskoko puolitettuna156g121kcal2.2g18.1g4.2g0.5g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469