Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g65g39kcal1g8.4g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.4kcal0.1g1.2g0g0.5g
Hirvikäristys65g97kcal13g0g3.9g0g
Vesi130g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 26g27kcal0.9g4.7g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g342kcal30.2g29.4g8.6g4g
Valittu annoskoko313g171kcal15.1g14.7g4.3g2g
Annoskoko puolitettuna156g86kcal7.6g7.4g2.2g1g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200799