Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 28g105kcal4.1g15.9g2g2.8g
Margariini 70%, keiju laktoositon 38g234kcal0g0g26.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.1g0.3g1g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 28g7.4kcal0.9g0.9g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g35g20kcal3g1.7g0.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g28g22kcal0.7g1.1g1.7g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.8g0.1g3.2g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Raparperi 70g24kcal0.5g3.8g0.1g1g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana626g1314kcal31.8g138.2g67.6g9.6g
Valittu annoskoko313g657kcal15.9g69.1g33.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna156g329kcal8g34.6g16.9g2.4g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.1g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201475