Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3109g71kcal12g4.6g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 72g103kcal9g0.2g7.4g0g
Hermesetas, annos 5g11g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml22g4.6kcal1.8g0g0.1g0g
Kookoshiutale 11g72kcal0.9g0.7g7.1g1.8g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 87g242kcal1.7g2.6g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g986kcal50.8g16.2g78.8g3.6g
Valittu annoskoko313g493kcal25.4g8.1g39.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g247kcal12.7g4.1g19.7g0.9g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512