Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 66g64kcal2g12.9g0.2g0.7g
Paistijauheliha 10%66g112kcal13.2g0g6.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g41g115kcal7.8g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maito, Kevyt132g61kcal4.2g6.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g706kcal54.6g39.2g35.6g1.6g
Valittu annoskoko313g353kcal27.3g19.6g17.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna156g177kcal13.7g9.8g8.9g0.4g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598