Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha207g344kcal39.4g0g20.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.6g4kcal0.2g0g0.4g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g18g25kcal2.2g0.1g1.7g0g
Korppujauho 8.9g33kcal0.9g6.7g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma24g28kcal0.8g1.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g880kcal87.6g18g50.6g1.8g
Valittu annoskoko313g440kcal43.8g9g25.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna156g220kcal21.9g4.5g12.7g0.5g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201726