Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 25g92kcal5.5g0g7.9g0g
Pekoni, Euroshopper15g42kcal2.4g0.1g3.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 186g411kcal32.5g0g31.5g0g
Kananmuna kuoreton 26g36kcal3.2g0.1g2.6g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 31g121kcal0.7g0.7g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1420kcal89.4g4.8g117.4g1g
Valittu annoskoko312g710kcal44.7g2.4g58.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna156g355kcal22.4g1.2g29.4g0.3g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809