Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 44g133kcal7.9g21.4g0.4g4.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g59kcal6.7g0g3.5g0g
Amerikan Pekoni filee, HK12g20kcal2.6g0g11.1g0g
Vesi221g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g424kcal34.4g42.8g30g9.4g
Valittu annoskoko313g212kcal17.2g21.4g15g4.7g
Annoskoko puolitettuna156g106kcal8.6g10.7g7.5g2.4g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.8g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202917