Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g52g50kcal9.9g0.6g0.9g0g
Paprika punainen 7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika keltainen 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika vihreä 7.8g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 7.8g2.7kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kukkakaali 5.2g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi157g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g7.3g4.4kcal0.2g0.4g0.5g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)46g82kcal0.9g2.3g7.8g0g
Chili paprika punainen2.6g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g341kcal24g11g22.6g2g
Valittu annoskoko312g170kcal12g5.5g11.3g1g
Annoskoko puolitettuna156g85kcal6g2.8g5.7g0.5g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.8g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203102