Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 67g96kcal8.4g0.2g6.9g0g
Sokeri 52g212kcal0g52g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai4.5g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 18g62kcal0g15g0g0.3g
Kaakao (Oboy, original)3.1g11kcal0.1g2.5g0.1g0.2g
Liivate 4.6g16kcal3.9g0g0g0g
Flora vispi 20%61g135kcal1.8g3.1g12.3g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g31g143kcal0.9g19.6g6.7g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen9g50kcal1g4.5g3g0.1g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 61g21kcal1.9g3.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1523kcal37g206.4g58.4g1.6g
Valittu annoskoko313g761kcal18.5g103.2g29.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna156g381kcal9.3g51.6g14.6g0.4g
Arvot/100g100g244kcal5.9g33g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376