Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g7.9g4.8kcal1g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen79g26kcal2.6g3.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g41kcal3.6g0.1g2.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki16g8.8kcal1.3g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 158g542kcal16.1g110.5g1.9g5.5g
Voi, 1 tl, 5 g24g173kcal0.2g0.2g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1589kcal49.6g231.2g47.4g11g
Valittu annoskoko313g794kcal24.8g115.6g23.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna156g397kcal12.4g57.8g11.9g2.8g
Arvot/100g100g254kcal7.9g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203741