Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.8g5kcal0.4g0.1g0.4g0g
Vesi65g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.3g1.5kcal0g0.1g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g161g181kcal35.5g2.3g3.2g0.8g
Kevytkerma32g39kcal1g1.5g3.2g0g
Ruokakerma Valio 5%32g19kcal0.4g0.9g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g36kcal1.1g7.3g0.1g0.4g
Voi (perinteinen meijerivoi)2.4g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g598kcal76.8g24.4g20.8g2.4g
Valittu annoskoko313g299kcal38.4g12.2g10.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g149kcal19.2g6.1g5.2g0.6g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790