Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 6.9g26kcal0g0.4g2.8g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g87g38kcal0.3g3.6g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g218g236kcal42.6g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g598kcal85.8g8g20.4g0g
Valittu annoskoko313g299kcal42.9g4g10.2g0g
Annoskoko puolitettuna156g150kcal21.5g2g5.1g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204184