Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 127g96kcal2.4g19.5g0.3g1.3g
Voi 19g138kcal0.2g0.1g15.4g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g7.6g27kcal0.3g6.1g0.1g0.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.6g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 63g71kcal13.4g0g1.9g0g
Rypsiöljy 5.7g50kcal0g0g5.7g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kaali, valkokaali51g11kcal0.6g1.7g0.1g1.1g
Sieni tatti, hapero 13g3.5kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)6.3g8kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g818kcal36g57.4g48.4g6.2g
Valittu annoskoko313g409kcal18g28.7g24.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g205kcal9g14.4g12.1g1.6g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204282